Știri de companie
Acasă / Știri / Știri de companie / Activități de construire a Ligii Zilei Internaționale a Femeii

Activități de construire a Ligii Zilei Internaționale a Femeii

În primăvară, sezonul de recuperare a tuturor lucrurilor, și în acest festival special Ziua Femeii. Zhejiang Huachen Nonwovens Co., Ltd a avut loc clădirea grupului în aer liber.

Pe la ora 10, într-o zi însorită, toți prietenii s-au adunat în muzica de fermă. Petrecerea noastră a jucat jocuri viguroase în aer liber, a călcat pe baloane și oameni legati la ochi, ceea ce ne-a făcut plini de bucurie. Uratoarele calde au continuat să sune. În lumina soarelui, am experimentat o bucurie nelimitată împreună și ne-am umplut cu energie și energie.

La prânzul de astăzi, am savurat împreună un grătar delicios! Masa este plină cu friptură de carne, aripioare de pui fripte, kebab și diverse legume, toate parfumate și fac oamenii să mănânce mai mult! Mănâncă-ți stomacul plin de fericire!

După-amiaza, am venit la Chaoshan Scenic Spot pentru a ne bucura de frumusețea Tangmei și Songmei. Plimbându-te în grădină, florile de prun sunt înflorite și frumoase. Privind mai atent, nu mă pot abține să fiu impresionat de frumusețea lor, de parcă aș fi într-un tărâm al zânelor. Florile de prun din munți îi fac pe oameni să zăbovească și să vrea să se oprească și să se bucure de frumusețea lor.

În general, team building-ul de data aceasta este încă foarte bun. Calitatea activității poate reflecta coeziunea echipei. Dacă da, atunci team building-ul nostru este un bun exemplu. Întreaga echipă este mai unită și ascendentă, prietenia este adâncită, iar atmosfera de lucru este mai puternică.

Contactaţi-ne

* Vă respectăm confidențialitatea și toate informațiile sunt protejate.